Hääjuhlasta muhkeat seuraukset – 47 000 euron kulut ja masentunut morsian

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten psykologina työskentelevä Lucinda Rose oli innoissaan kun hänen aviomiehensä Ian Brown kosi naista vuoden 2023 tammikuussa. Pariskunta varasi heti hääpaikan ja maksoi siitä valtavan suuren käsirahan. Upea hääpaikka asetti Lucinda Roselle paineita tehdä myös juhlista näyttävät ja ylelliset.

Heidän oli aluksi tarkoitus kutsua 50 vierasta ja pitää kustannukset noin 17.500 eurossa. Kutsuvieraslista paisui kuitenkin People-sivuston mukaan lopulta 120 henkeen ja sen myötä myös budjetti lähes 47.000 euroon.

Lucinda Rose tempautui mukaan täydellisten häiden järjestämiseen ja panosti ilotulituksiin, jousikvartettiin, hevosiin ja vaunuihin sekä jäätelöautoon. Ennen häitä morsiamella oli niin paljon tehtävää, että hän ei saanut nukuttua eikä pystynyt antamaan miehelleenkään aikaa.

Hääpäivä meni Lucinda Rosella yhdessä sumussa eikä hän muistanut siitä enää jälkikäteen mitään. Häät jättivät jälkeensä ahdistuksen, masennuksen ja paljon asioita, joita nainen katui ja häpesi. Paha olo jatkui kuukausien ajan ja Rose koki palaneensa loppuun.

Lucinda Rose on myöhemmin jakanut kokemuksiaan keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa ja toivoo, että hänen kokemuksensa ja neuvojensa myötä joku muu pystyy välttämään samat seuraukset. Rose on saanut käymiensä keskustelujen jälkeen huomata, että häiden jälkeinen loppuun palaminen on melko yleistä etenkin naisilla.