Takapuoli vilahteli tennisottelussa – näinkin näyttävästi kentällä voi pelata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa elämisestä nauttiva kurvikas somejulkkis Faith Lianne ottaa nykyisin kaiken irti vartalostaan ja elättää itsensä sosiaalisen median vaikuttajana. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa ja toisessa palvelussa hän esittelee vartaloaan maksua vastaan. Nyt vuorossa on kuitenkin maksuton poseeraus.

Nyt Lianne on kuvattu pelaamassa tennistä asussa, joka paljasti merkittävän osan hänen pakaroistaan katsojille. Ja se oli tietenkin myös tarkoitus, sillä ottelu pelasttiin mitä ilmeisimmin lähinnä somesisältöjen saamiseksi. Näky oli kuitenkin sellainen, että moni mies olisi varmasti jäänyt katsomaan tätä ottelua pidemmäksikin aikaan.

Faith Lianne urheilee ja pelaa muun muassa jalkapalloa. Hänellä on valtava määrä seuraajia kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Hänen vanhempansa eivät aluksi hyväksyneet tyttärensä vartalolla myyvää uraa, mutta kun tämä ryhtyi maksamaan tuloillaan myös vanhempiensa laskut, muuttui ääni kellossa.