Katharina Nahlikin peppu paljastui festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itävaltalainen missikaunotar Katharina Nahlik voitti Miss Wienin -kilpailun vuonna 2014. Sen jälkeen neitokainen on työskennellyt mallina. Tie vei aikoinaan Yhdysvaltoihin, kun hän avioitui amerikkalaisen diplomaatti Shilo Mazepan kanssa.

Tällä kertaa Nahlik on suunnannut Miamissa suositulle musiikkiviikolle ja siellä Ultra-festareille. Hän käänsi taatusti festariyleisön katseita, sillä erittäin niukka hopeanhohtoinen minihame paljasti hänen takapuolensa.

Katharina Nahlik tunnettiin aiemmin nimellä Katharina Mazepa, ja hän vaikuttaa nykyisin Yhdysvaltojen Miamissa eikä häpeile vartalonsa esittelyä. Hänen julkaisemissaan kuvissaan näkyy poikkeuksetta enemmän ihoa kuin vaatteita. Nahlik opiskeli ympäristötekniikkaa BOKU-yliopistossa Wienissä.