Lala Kent paljasti raskausajan mieliteosta – sekosi keksitaikinasta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on tullut ohjelmassa tutuksi räväkällä olemuksellaan ja tempperamenttisuudellaan. Nainen sai sarjan kuvausten aikana myös esikoisensa Oceanin hänen ex-miehensä Randall Emmettin kanssa.

Lala Kent paljasti taannoin hedelmöityshoitojen tuottaneen tulosta, minkä ansiosta hän odottaa tällä hetkellä toista lastaan ja pikkusisarusta Oceanilla. Lala Kent on ollut todella innoissaan siitä, että raskausvatsa on alkanut pyöristymään ja kunnolla näkymään. Naisen mielestä vatsa näytti kuukausia vain siltä kuin hän olisi syönyt hieman liikaa.

Lala Kent kertoi Instagramin tarinat-osiossa myös viimeaikaisista mieliteoistaan raskaana. Nainen on ahminut etenkin pieniä donitsin palasia, joita myydään pussissa. Sen lisäksi hänen suurta herkkuaan on hieman terveellisemmäksi tehty keksitaikina, jota voi syödä suoraan purkista samaan tapaan kuin Nutellaa tai maapähkinävoita.