Miss Universum kuumissa biksukuvissa – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuskuningatar Olivia Culpo tuli suurelle yleisölle tutuksi tultuaan valituksi Miss Universumiksi vuonna 2012. 31-vuotias nainen on myöhemmin menestynyt myös sosiaalisen median vaikuttajana ja mallina. Hänellä on nykyään Instagramissa yli 5,5 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Olivia Culpo on lähtenyt tekemään yhteistyötä Montce Swim -uimapukumerkin kanssa. Nainen on päässyt suunnittelemaan merkille oman uimapukumalliston, joka sisältää useita erilaisia bikinejä. Bikinit ovat hyvin tyttömäisiä ja niissä on kauniita yksityiskohtia, jotka on tehty rypytysten, röyhelöiden ja rusettien avulla.

Olivia Culpo julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän itse poseeraa suunnittelemissaan bikineissä. Bikinien väreissä nähdään mustaa, valkoista ja vaaleansinistä. Ne korostavat upeasti myös mallin siroa vartaloa, joka sopii täydellisesti esittelemään omaa mallistoa.