Gigi Hadid muutti tyyliään – leikkasi hiuksensa trendimittaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on jo monien vuosien ajan tehnyt menestyksekästä uraa huippumallina. Nainen on tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan, mutta nyt hän päätti pitkästä aikaa muuttaa radikaalisti omaa hiustyyliään.

Gigi Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten naisen pitkät hiukset leikataan hyvin lyhyeen polkkamittaan. Polkkamittainen hiusmalli on ollut monien julkkiskaunottarien suuressa suosiossa viimeisen vuoden ajan sen jälkeen kun Hailey Bieber leikkasi hiuksensa.

Gigi Hadid on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. 28-vuotias tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Khai Hadid Malik. Nyt Gigi Hadid on alkanut viettämään aikaansa 48-vuotiaan näyttelijän Bradley Cooperin kanssa.