Rebel Wilson syyttää Sacha Baron Cohenia kiusaajaksi – riitaa muistelmateoksen julkaisemisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaissyntyisen näyttelijän, 44-vuotiaan Rebel Wilsonin, kirjaprojekti on joutunut vastatuuleen suositun näyttelijän, Sacha Baron Cohenin vuoksi. Aiemmin uutisoitiin, että Hollywood-tähti lähetti Wilsonille uhkauksia saatuaan tietää, että nainen aikoi sisällyttää hänet tulevaan muistelmateokseensa.

– Nyt kusipää yrittää uhkailla minua. Hän on palkannut kriisiviestintään erikoistuneen PR-päällikön ja lakimiehiä. Hän yrittää estää lehdistön uutisoinnin liittyen kirjaani, Wilson kirjoitti Instagramissa ja paljasti myöhemmin, että kyseessä on Sacha Baron Cohen.

– Vaikka ymmärrämme asioista puhumisen tärkeyden, nämä todistettavasti väärät väitteet ovat suoraan ristiriidassa laajan yksityiskohtaisen todistusaineiston kanssa. Todisteena ovat asiakirjat, elokuvamateriaalit ja silminnäkijöiden kertomukset mukana olleilta ihmisiltä ennen elokuvan tuotantoa, sen aikana ja sen jälkeen, koomikkomiehen edustaja kirjoitti lausunnossaan.

Wilson asettaa miesnäyttelijän häpeälliseen asemaan aiemman käytöksensä vuoksi. Hän aikoo omistaa miehelle kokonaisen luvun heidän yhteisen työhistoriansa vuoksi, The Hollywood Reporter uutisoi. Kaksikko näytteli yhdessä vuoden 2016 komediaelokuvassaan The Brothers Grimsby.

– Kirja julkaistaan ja sitten te kaikki tiedätte totuuden, Wilson lupasi aiemmin ja muistutti myöhemmin, että kyseessä on ainoastaan yksi luku muiden joukossa.

Teoksen nimi on Rebel Rising. Sen on määrä ilmestyä Yhdysvalloissa 2. huhtikuuta. Wilsonin mukaan hänen muistelmateoksensa kattaa kaiken hänen elämästään teini-iästä kuuluisuuteen ja muun muassa suhteestaan ruokaan.