Jennifer Lopez paljasti timmin vatsansa kylpyhuoneessa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden This Is Me Now -nimisen albumin. Albumin kanssa samaan aikaan julkaistiin myös This Is Me… Now: A Love Story -niminen musikaalielokuva. Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia.

Nyt 54-vuotias tähti poseerasi peilin kautta kameralle ja nappasi itsestään kylpyhuoneessa näyttävän selfie-kuvan. Kuvassa Jennifer Lopezilla on melko luonnollinen meikki ja tummanvihreä treeniasu. Tiukat treenivaatteet ja paljaaksi jätetty keskivartalo esittelivät etenkin tähden näkyviä vatsalihaksia.

Jennifer Lopez on julkaisi aiemmin hänen 253 miljoonan faninsa silmien iloksi videon, jossa nainen treenaa. Aimn-urheiluvaatemerkin kanssa yhteistyössä tehdyssä videossa Jennifer Lopez teki jumppamaton päällä lihaskuntoliikkeitä ja joogasi vaaleanpunaiset treenivaatteet yllään.