Beetlejuicen jatko-osan traileri julki – Michael Keaton ja Winona Ryder palaavat suosikkirooleihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Tim Burton tekee seuraavaksi jatkoa vuonna 1988 ilmestyneelle Beetlejuice-kauhukomedialleen. Beetlejuice Beetlejuice -nimisestä odotetusta jatko-osasta saadaan nyt esimakua ensimmäisen teaser-trailerin muodossa.

Trailerissa nähdään alkuperäisen Beetlejuice-elokuvan rooleihinsa palaavat Winona Ryder ja Catherine O’Hara ja uusi tähti, Wednesday-sarjasta tuttu Jenna Ortega. Trailerissa vilahtaa tietenkin myös elokuvan nimikkohahmo, jonka roolissa nähdään jälleen Michael Keaton.

Uusina kasvoina Beetlejuice Beetlejuice -elokuvassa mukana ovat Monica Bellucci, Justin Theroux ja aavepoliisia näyttelevä Willem Dafoe. Pitkään suunnitteilla olleen jatko-osan tuotanto aloitettiin monien mutkien jälkeen helmikuussa 2022. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 6. syyskuuta 2024.