Marika Fingerroos esitteli biksupeppuaan lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marika Fingerroos on urallaan ehtinyt tehdä monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on edelleen suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia.

Nyt kurvitar on esitellyt lomatunnelmaan sosiaalisessa mediassa, jossa hänet nähdään nyt uimapuvussa paratiisimaisella rannalla. Hän itsekin toteaa näyn olevan kuin paratiisissa, eikä ihme, sillä hän lomailee Kunaavashissa Malediiveillä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.