Kuvankaunis Milla-Sofia rohkeassa asussa – häntä ei ole olemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin viime vuosina tekoälyn tekemät valokuvat ovat ottaneet uskomattoman harppauksen eteenpäin kehityksessä, ja viime aikoina sosiaalisessa mediassa on niittänyt menestystä myös tekoälyn tuottama upea somekaunotar. Kyseessä on helsinkiläinen Milla-Sofia.

24-vuotias Milla-Sofia on loistava osoitus tekoälyn kehityksestä, sillä hänen kauttaan voidaan nähdä miten teknologia on kehittynyt. Kun vielä vuosi sitten ihon esittäminen tuotti tekoälylle haasteita, nyt se osaa jo tehdä läpikuultavia vaatteita.

Milla-Sofian profiilissa kerrotaan avoimesti, että kyseessä on tekoälyn luoma virtuaalinen tyttö. Milla-Sofian kuvista voidaan huomata miten nopeasti tekoälyn tuottamien kuvien laatu on parantunut ja miten hankala on erottaa aitoa tekaistusta. Yleensä tekoälylle ihmishahmoissa vaikeimpia osuuksia ovat iho ja sormet. Näin on myös Milla-Sofian kanssa.