Megan Fox ja Machine Gun Kelly yrittävät korjata parisuhteensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly ovat edelleen yhdessä ja he ovat päättäneet selvittää asioita. Parisuhteesta ei ole siis luovuttu kokonaan erouutisista huolimatta.

Kihlaus on peruttu ainakin toistaiseksi. Kuitenkin Machine Gun Kelly (MGK), eli Colson Baker ja Megan Fox käyvät yhdessä läpi parisuhdettaan sekä sen ylä- ja alamäkiä. He asuvat erillään ja toivovat saavansa asiat kuntoon.

– He ovat edelleen yhdessä ja yrittävät selvittää asioita. MGK on hyvin rakastunut Meganiin, joten hän tekee parhaansa pitääkseen naisen onnellisena ja antaa hänen päättää suhteen etenemisestä, lähipiiristä kerrotaan Entertainment Tonightille.

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2020 lähtien. He kihlautuivat vuonna 2022. Onnea on varjostanut muun muassa toivotun lapsen keskenmeno.