Meghan Markle voi menettää arvonimensä – uusi ura vastoin hovin sääntöjä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harryn puoliso Meghan Markle on perustanut elämäntapayhtiön nimeltään American Riviera Orchard. Hänelle voi kuitenkin koitua vakavia seurauksia kuninkaallisen tittelinsä käytöstä.

American Riviera Orchardin Instagram-sivu kertoo, että sen omistaa Sussexin herttuatar Meghan. Hovikirjailija Tom Quinn kommentoi, että Meghan kulkee nyt erittäin vaarallista polkua ja uhkana on tittelin menetys. Syynä on se, että Meghan Markle ja prinssi Harry lupasivat olla käyttämättä kuninkaallisia titteleitä voiton tavoitteluun erotessaan virallisista tehtävistään vuonna 2020.

– Joka kerta kun hän korostaa elämänsä kaupallista puolta Yhdysvalloissa, on hän vaarassa menettää kuninkaallisen tittelinsä. Toistaiseksi Britannian kuninkaalliset katsovat ja odottavat oikeaa aikaa, koska he eivät halua toimia liian nopeasti. Muuten heitä syytetään kostonhimosta. Päätös tehdään tilanteen rauhoittuessa, eikä Meghan välttämättä pidä lopputuloksesta, Quinn kommentoi The Mirrorille.

Kuninkaallisen arvonimen hyödyntäminen kaupalliseen tarkoitukseen on mahdollinen uhka monarkian olemassaololle. Lisäksi se rikkoo sopimuksia liittyen Sussexin herttuaparin arvonimien käyttöön.