Vaeltaja pelastettiin näyttävästi helikopterilla – kirjaimellisesti kallion reunalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaaralliseen tilanteeseen joutunut vaeltaja pelastettiin sunnuntaina 31. maaliskuuta Kaliforniassa. Vaeltaja oli kirjaimellisesti roikkumassa kallion reunalta pelastajien tavoittaessa hänet. Pelastusoperaatio tallentui videolle.

Golden Gate National Recreation Area -virkistysalueella retkeilemässä ollut mies oli horjahtanut alas vaellusreitiltä. Paikalle hälytetty etsintäpartio löysi hänet lämpökameran avulla. Hän roikkui yli 10 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Mies onnistuttiin pelastamaan helikopterin avulla. Hänet kuljetettiin lääkärin tarkastukseen. NBC-uutissivuston mukaan vaeltaja selvisi lievin vammoin, ja hänen tilansa on vapaa.

Retkeilijä pelastettiin Batter Alexander -vaellusreitin varrelta. Kevätaikaan retkeilijöiden suosiossa oleva vaellusreitti kulkee jyrkkien kallioiden keskellä.