Ellie Gouldingin avioliitto hajosi – poisti koko Instagram-kanavansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ellie Goulding on tunnettu useista maailmanlaajuisiksi hiteiksi nousseista kappaleistaan. Goulding on musiikkiuransa lisäksi keskittynyt viimevuosien aikana myös kaksivuotiaan poikansa Arthurin kasvattamiseen yhdessä miehensä Caspar Joplingin kanssa.

Ellie Goulding ja Caspar Jopling menivät naimisiin vuonna 2019, mutta viime vuonna heidän avioliittonsa alkoi rakoilla. Tammikuussa Ellie Goulding alkoi viettämään enemmän aikaa erillisessä omassa asunnossa. Helmikuussa kävi ilmi, että neljä vuotta kestänyt avioliitto oli ohi.

Helmikuun aikana Ellie Gouldingin kerrottiin Daily Mail -sivuston mukaan muuttaneen yhteen hänen surffausopettajansa Armando Perezin kanssa.

Nyt Ellie Goulding näyttää pitävän taukoa sosiaalisesta mediasta ja kaipaavan yksityisyyttä poistettuaan Instagram-kanavansa kokonaan. Usein julkkikset piilottavat kaikki julkaisut halutessaan pitää taukoa, mutta poptähden koko kanavaa ei enää löydy sovelluksesta.