Iltapuku paljasti sisältönsä – Eva Longoria rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina huippusuosiosta nauttinut näyttelijäkaunotar Eva Longoria päätti taannoi muuttaa hiustyyliään ensikertaa hieman lyhyempään malliin, kun hän lähti mukaan nykyisen trendin mukaiseen polkkatyyliin. Äskettäin hän ihmetteli miksi vanhoissa kuvissaan paljasti pintaa niin paljon.

Nyt Eva on poseerannut kuitenkin rohkeassa asussa, joka paljasti hänen vartaloaan. Vihreä asu oli nimittäin läpikuultava erityisesti takapuolen kohdalta. Siten aikaisempi ihmettelyt rohkeista asuista asettuu melko outoon valoon.

Eva Longoria esitteli uuden tyylinsä Meksikon Glamour-lehden 2023 Women of the Year Awards -palkintogaalassa. Nainen julkaisi itsestään ja uudesta hiustyylistään hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joiden kommenttikenttä täyttyi ylistävistä viesteistä.