Menevä laajensi taksitoimintansa Tampereelle

StaraTV StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Menevä-taksipalvelu on aloittanut toiminnan Tampereella ja tuonut kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. Kahdentoista Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut yhtiö pyrkii keskittymään omalla sovelluksellaan keskittyviin asiakkaisiin ja hinnalla kilpailuun. Taksin tilaaminen on veloituksetonta.

– Suomen vetovoimaisin kaupunki on yritys- ja kulttuurielämältään erittäin vilkas, mutta myös suurista ainoa, jossa Menevän taksipalvelua ei vielä ole ollut. Meidän vastuullamme on rakentaa entistä parempaa ja toimivampaa taksialaa, joten tuomme nyt uuden vaihtoehdon laatua, läpinäkyvää hinnoittelua ja ympäristöystävällisyyttä arvostaville tamperelaisille, toimitusjohtaja Tuomo Halminen kertoo.

– Edullisimmillaan Tesla-kyydin voi hiljaiseen aikaan saada vitosella. Taksan lisäksi asiakkaalle ei synny muita kuluja, sillä kyydin tilaaminen sovelluksen tai oman puhelinkeskuksemme kautta on ilmaista. Uskomme kuluttajien hyötyvän taksiyritysten välille syntyvästä terveestä ja reilusta kilpailusta niin hinnassa, kuin laadussakin, Halminen jatkaa.