Megan Fox yllätti uudella tyylillä – tästäkö ensi kesän trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox on viime aikoina saanut paljon huomiota uusien hiustyyliensä vuoksi. Nainen esitteli taannoin Grammy-viikonloppuna uuden vaaleanpunaisen hiustyylin. Sen lisäksi tähti on ollut paljon uutisotsikoissa siitä, että hänen suhteensa Machine Gun Kellyyn on rakoilemassa.

Megan Fox on jälleen uudistanut hiusvärinsä ja esitteli täysin uuden tyylin omalla Instagram-kanavallaan seuraajilleen. Nyt naisella on polkkamittaan leikatut hiukset, jotka ovat sävyltään näyttävän vaaleansiniset.

Megan Fox kertoi aiemmin olevansa kyllästynyt siihen, että ihmiset spekuloivat sitä millaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä hänelle on tehty. Sen vuoksi hän on halunnut selventää, että hän on leikannut rintansa useampaan kertaan, käynyt nenäleikkauksessa ja ottanut Botoxia sekä täyteaineita kasvoihinsa.