Charly Jordan kuvattiin saunassa – yksityiskohta yllätti suomalaisittain

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-keikkoja tekevä sometähti Charly Jordan tunnetaan kansainvälisen uransa lisäksi somekuvistaan, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen. Charly poseeraa varsin usein somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Tällä kertaa Charly on lomaillut Japanissa Fuji-vuoren siimeksessä upeassa mökissä, jonka terassilla oli yllättäen myös telttasauna. Suomalaisittain videolla paljastuu varsin positiivinen asia, sillä telttasaunassa on puukiuas ja Jordan heitti sen kiuaskiville vieläpä vettä aivan oikeaoppisesti. Tosin suomalainen olisi heittänyt sitä enemmän.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.