Claudia Romani kurvikkaana auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kurvittarien uranuurtaja Claudia Romani nousi sometähdeksi ymmärrettyään mikä vetää miehiä puoleensa sosiaalisessa mediassa. Hänet nimettiin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi jo vuosia sitten. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Nyt Romani on nauttinut aurinkoisesta kevätsäästä Miami Beachin rannalla, jossa hän palvoi aurinkoa biksuissa rantahiekalla. Tuttuun tapaan kuvasarjassa oli myös lähikuva hänen pakaroistaan.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.