Diddyn exä suivaantui: ”En ole prostituoitu!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkopari Sean ’Diddy’ Combs ja Caresha ’Yung Miami’ Brownlee erosivat noin vuosi sitten. Nyt Yung Miami on julkisesti kommentoinut suhteen laatua, sillä hänestä leviää vähemmän mairittelevia väitteitä liittyen Diddyn meneillään olevaan kohuoikeudenkäyntiin.

Oikeusasiakirjojen mukaan Yung Miami oli yksi kolmesta naisesta, joille Diddy on maksanut kuukausipalkkiota vastineeksi seksuaalisista palveluksista. Lisäksi naisen on väitetty salakuljettaneen artistimiehelleen vaaleanpunaiseksi kokaiiniksi kutsuttua huumetta. Hän on myös julkisesti sanonut työskennelleensä prostituoituna. Nyt hän on korjannut sanomisiaan.

– En ole prostituoitu. En ole koskaan myynyt mirriä, Miami kirjoitti 50 centin julkaisemaan videoon kommentiksi Instagramissa ja sanoi, että hänen sanomisiaan on vääristelty.

Yung Miami sanoi vuosi sitten, että he eivät olleet Diddyn kanssa parisuhteessa, mutta tapailivat ja harrastivat seksiä. Kumpikaan suhteen osapuolista ei halunnut panna suhdetta johonkin kategoriaan. He vain nauttivat toistensa seurasta.

– Harrastimme seksiä paljon. Olimme yhdessä joka päivä jossain vaiheessa. Hän tuki minua, minä tuin häntä. Annan Internetin kutsua sitä miksi he haluavat sitä kutsua.