Finnair lentää pian Helsingistä Dallasiin kerran päivässä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Finnair-lentoyhtiö on päivittänyt talven 2024 liikenneohjelmaansa. Yhtiö lentää lokakuun 2024 lopulta alkaen Yhdysvaltojen Teksasissa sijaitsevaan Dallasiin päivittäin. Dallasin sijainti on mainio esimerkiksi automatkailusta haaveileville ja lisäksi kaupungista on erinomaiset jatkoyhteydet muualle Yhdysvaltoihin.

– Dallas on Finnairin kumppanin American Airlinesin kotikentttä, ja Finnairin Dallasin lennot tarjoavat sujuvan yhteyden American Airlinesin laajaan verkostoon Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Finnairilta kerrotaan.

Dallasin keskusta on pilvenpiirtäjien täyttämä bisneskeskittymä. Jos haluaa tutustua aitoon teksasilaistunnelmaan, niin kannattaa piipahtaa sen sisarkaupungissa, Fort Worthissa. Teksasissa on helppoa ja edullista liikkua vuokra-autolla paikasta toiseen.