Pasha Pozdniakova pelasi biljardia – käänsi taatusti jokaisen katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Savonlinnassa asuva suomalainen kohukurvitar Pasha Pozdniakova tunnetaan jo laajasti maailmalla, sillä hänellä on sosiaalisessa mediassa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä. Pääpaino urassa on kuitenkin aivan muualla kuin musiikissa.

Nyt näyttävä kaunotar on kuvattu sosiaalisen median otoksiin biljardisalilla, jossa hän nautiskeli leppoisasta tunnelmasta ruskeassa erittäin niukassa topissa. Lienee selvää, että Pasha käänsi jokaisen hänet huomanneen katseet kerran jos toisenkin.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.