WhatsAppin uudistus ihmetyttää – meneekö ominaisuus jo liian pitkälle?

Digi · Tim Isokivi

Teknologiajätti Metan omistamaan Whatsapp-pikaviestisovellukseen ilmestyy aika ajoin uusia ominaisuuksia. Niistä yksi on herättänyt jonkin verran ihmetystä sosiaalisessa mediassa. Sovellus alkaa lähitulevaisuudessa ehdottamaan keskustelukumppaneita.

Uusi suggested contacts, eli ehdotettuja yhteystietoja -ominaisuus löytyi WABetaInfo-sivuston mukaan tulevan päivityksen beta-versiosta. Whatsapp ehdottaa aloittamaan keskusteluja niiden yhteystiedoista löytyvien kontaktien kanssa, joiden kanssa sovelluksessa ei ole aikaisemmin keskusteltu.

Sivuston mukaan ominaisuus voi auttaa käyttäjiä löytämään uudelleen vanhat ja unohdetut keskustelukumppanit. Ominaisuus löytyy toistaiseksi vain WhatsAppin Android-version tuoreesta beta-päivityksestä. Sen odotetaan kuitenkin olevan mukana lähiaikoina kaikille laitteille julkaistavassa Whatsapp-päivityksessä.