Vanderpump Rules -tähti seurusteli salaa kämppiksensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realitysarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita. Sarjan 11. tuotantokautta on alettu nyt esittämään ja on käynyt ilmi, että salasuhteet ja ystävien selän takana juoruileminen ovat vain pahentuneet.

Vanderpump Rules -sarjan uudella tuotantokaudella on esitelty sitä miten Tom Schwartz ja Katie Maloney ovat alkaneet avioeronsa jälkeen tapailemaan uusia ihmisiä. On käynyt ilmi, että Tom Schwartz on ollut kämppiksensä Jo Wenbergin kanssa vakavammassa suhteessa kuin hän on antanut ystäviensä ymmärtää.

Tom Schwartzia syytetään nyt siitä, että hän antoi Jo Wenbergille turhaa toivoa ja vedätti naista. Schwartz ei selvästikään ollut rakastunut Wenbergiin, mutta ystäville kävi nopeasti selväksi, että nainen oli hyvin ihastunut Schwartziin.

Uuden tuotantokauden esitellessä Jo Wenbergiä katsojille enemmän nainen on antanut haastatteluita ja kertonut, että Tom Schwartz on valehdellut kameroille heidän suhteestaan. Ilmeisesti heillä oli suljettujen ovien takana parisuhde, jota mies ei kertonut edes lähimmille ystävilleen.