Devon Windsor poseerasi kotonaan – tuloksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen huippumalli Devon Windsor on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman tähtikaartiin. Uraa vauhditti etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun malliksi kiinnittäminen 23-vuotiaana. Viime aikoina Windsorin ura ei ole kuitenkaan ollut enää kovin nousujohteinen.

Nyt Windsor on keikistellyt tyylikkäässä somevideossa, jossa hän esittelee vartaloaan mallikuvausten ja -katalogien sijaan ilmeisesti kotonaan. Yllään hänellä nähdään valkoiset alusvaatteet, joiden päälle hän pukee videolla niukan asun ulos lähtemistä varten.

Devon Windsor sai esikoisensa vuoden 2021 syyskuussa. Tyttövauvan nimeksi annettiin Enzo Elodie Barbara. Sittemmin aviopari sai toisen lapsensa kun Devon synnytti tyttövauvan. Lapselle annettiin nimeksi Celine Blue Barbara.