Jax Taylor paljasti ennen eroa: ”Sängyssä vain kaksi kertaa vuodessa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright kertoivat taannoin julkisesti, että he ovat eronneet. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Mediassa on kiertänyt paljon huhuja syistä, jotka ovat johtaneet eroon.

Brittany Cartwright on kertonut, että eroon johti yksi suuri merkittävä riita. Riidan jälkeen mikään ei palannut naisen mukaan ennalleen ja hän näki selvemmin kaiken, mikä oli heidän suhteessaan pielessä. Sen lisäksi läheisyys oli vähentynyt jo avioparin välillä lähes olemattomaksi.

Jax Taylor on People-sivuston mukaan kommentoinut, että hänen ja Brittanyn välinen romanttinen kipinä loppui jo kauan sitten. Miehen mukaan makuuhuoneen puolella ei tapahtunut mitään ja he harrastivat ennen eroa vaimon kanssa intiimiä kanssakäymistä vain kaksi kertaa kokonaisen vuoden aikana.