Oliver Hudson petti vaimoaan ennen häitä: ”En kadu tekoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oliver Hudson on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi niin elokuvista kuin televisiosarjoistakin. Yksi miehen tunnetuimmista rooleista on Jeff Fordhamin rooli Nashville-musiikkidraamasarjassa.

Oliver Hudson on naimisissa Erinn Bartlettin kanssa. Pariskunta meni naimisiin 18 vuotta sitten ja heillä on yhdessä myös kolme lasta, 16-vuotias Wilder Brooks, 13-vuotias Bodhi Hawn sekä 10-vuotias Rio Laura. Nyt mies on paljastanut julkisesti, että hän on pettänyt vaimoaan ennen kuin he menivät naimisiin.

Oliver Hudson on People-sivuston mukaan kertonut, että vuoden 2004 kihlauksen jälkeen hän alkoi pettämään tulevaa vaimoaan. Ennen häitä hän päätti kuitenkin kertoa Erinn Bartlettille uskottomuudestaan, koska hän ei halunnut kantaa sen aiheuttamaa syyllisyyttä eikä aloittaa avioliittoa huonolta pohjalta.

Erinn Bartlett antoi Oliver Hudsonille anteeksi ja he menivät naimisiin. Mies kertoi pettämisen olleen hänen tapansa käsitellä tunteitaan ja elämäänsä sillä hetkellä. Oliver Hudson ei sen vuoksi kadu pettämisestä itse tekoa, mutta sitä hän katuu, että hän aiheutti tuskaa muille.