Huijari narahti tavaratalossa Lahdessa – yritti ostaa tietokoneeen 40 eurolla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lahtelaisessa tavaratalossa nähtiin maanantaina tilanne, jossa asiakkaat yrittivät erehdyttää kassaa vaihtamalla ostokseen huomattavasti halvemman tuotteen viivakoodin. Huijaus ei kuitenkaan mennyt läpi. Sitä yrittänyt kaksikko joutui lopulta tekemisiin lain kanssa.

Kaksi Lahteen Renkomäessä sijaitsevassa tavaratalossa asioinutta miestä oli ottanut hyllystä 899 euron arvoisen pelitietokoneen. He olivat laittaneet pakkaukseen 40 euron arvoisen tuotteen EAN-koodin. Miehet olivat myös repineet laatikon päältä pakkausmateriaalia siinä toivossa, ettei myyjä tajuaisi mitä se todella sisälsi.

Yritys ei kuitenkaan mennyt kassahenkilölle läpi, ja myyjä hälytti vartijan paikalle. Hämeen poliisin tiedotteen mukaan 19- ja 26-vuotiaat miehet otettiin kiinni petoksesta epäiltyinä. Lisäksi nuoremmalla miehellä oli perässään puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus.