Khloe Kardashian kasteli uimapukunsa – kuvat aiheuttavat matkakuumeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut Khloe Kardashian on kahden lapsen äiti. Hänellä on yhdessä Tristan Thompsonin kanssa 4-vuotias tytär True sekä sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saatettu yksivuotias poika Tatum.

Khloe Kardashian on viime päivien ajan mainostanut ahkerasti Fabletics-vaatemerkin kanssa tekemäänsä yhteistyömallistoa. Nyt nainen on suunnannut siskojensa ja lastensa kanssa trooppiselle rantalomalle Turks- ja Caicossaarille.

Khloe Kardashian julkaisi muiden siskojensa tavoin itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa uimapuvussa kauniilla rannalla. Kuvissa 39-vuotias tähti nauttii turkoosissa meressä rentouttavasta lomastaan. Nainen julkaisi myös rannalla leikkivistä lapsistaan kuvia ja videon, jossa pieni Tatum-poika kokeili söpösti rantavettä paljailla varpaillaan.