Lamborghini lanseeraa padelmailan

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luksusautoista tunnettu Lamborghini on tekemässä uudenlaista aluevaltausta. Italialainen automerkki on aloittanut yhteistyön ranskalaisen urheiluvälineitä valmistavan Babolatin kanssa. Yhtiön lanseeraavat yhteisen padelmailamalliston.

Malliston ensimmäinen malli on BL001-maila, jota esiteltiin Lamborghini Arenalla Italian Irmolassa. BL001-mailaa tuodaan myyntiin vain 50 kappaletta. Mailan valmistuksessa on yhtiön mukaan käytetty samoja materiaaleja ja tekniikoita kuin Lamborghinin autoissa.

– Yhteistyömme Babolatin kanssa mahdollistaa sen, että voimme kanavoida uraauurtavaa hiilikuituteknologiaa uudella jännittävällä osa-alueella, yhtiön toimitusjohtaja Stephan Winkelmann kertoi tiedotteessa.

Malliston on tarkoitus laajentua BL001-mallin jälkeen. BL002 ja BL003 -mailojen on tarkoitus saapua markkinoille lähivuosien aikana.