Sara Chafak poseerasi Marbellassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä takavuosien Miss Suomi ja viime vuosina lähinnä realitytähtenä suomalaisille tutuksi tullut Sara Chafak tähdittää tänä keväänä myös Tähdet Tähdet -ohjelmaa. Nyt hän on kuitenkin ottanut varaslähdön kesään etelän auringossa.

Nyt Sara nimittäin poseeraa Espanjan Aurinkorannikolla Marbellassa, jossa hän palvoi aurinkoa näyttävästi mustissa biksuissa ja poseerasi tietenkin samalla somekuviin. Puerto Banuksessa näyttävät kelit ollen vähintäänkin kohdallaan.

Sara Chafak on mallikaunotar ja somevaikuttaja, jonka ulkonäkö on hänen työssään tärkeää. Sen vuoksi Chafak kokikin nuorempana melkoisen järkytyksen, kun hänelle ehkäisypillerien syömisen lopettamisen jälkeen puhkesi akne. Chafak kertoi aiemmin somessa miten hän pääsi aknesta lopulta eroon.