Pariskunta löysi rantahiekasta timanttisormuksen – erään naisen päivä pelastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kadonneen sormuksen löytäminen voi osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Eräällä naisella oli kuitenkin todellista tuuria Yhdysvaltojen Texasissa, sillä hänen kadottamansa vihkisormus löytyi sattumalta erään pariskunnan toimesta.

Deysi Maldonado oli vierailemassa Galveston-saarella perheineen. Hiekkaa kaivanut nainen huomasi jälkikäteen kauhukseen, että hänen vihkisormuksensa oli kadonnut. Maldonado pyysi apua paikallisilta Galveston Island Treasure Hunters Club -aarteenmetsästäjiltä.

Aarteenmetsästäjät olivat jo etsimässä sormusta metallinpaljastimille, kun he saivat tietää sormuksen löytyneen. Rannalla tyttöystävänsä kanssa liikkumassa ollut Caleb Brignac oli huomannut rantavedessä osittain pohjahiekkaan hautautuneen kalastusverkon. Brignacin nostaessa verkkoa ylös hän oli huomannut timanttisormuksen lentävän ilmaan.

Aarteenetsijä Scott Pearse kertoi Facebookissa, ettei korua olisi todennäköisesti olisi löytynytkään metallinpaljastimilla. Sormus oli nimittäin hautaantunut melko syvälle hiekkaan.

@ddanimayy such a beautiful story, 1 in a million chance. #galveston #texas #diamondring ♬ golden hour – piano version – main character melodies