Kylie Jennerin bestis upeissa biksukuvissa – muisteli lomaansa näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen Kylie Jennerin bestiksenä alunperin julkisuuteen noussut Anastasia Karanikolaou on ollut juuri lomailemassa Jennerin ja Kardashianin perheiden kanssa. Naisen sosiaalinen media onkin viime päivien aikana täyttynyt upeista lomakuvista.

Anastasia Karanikolaou on jo palannut lomaltaan, mutta hän on halunnut vielä yhden kuvasarjan verran muistella lomaansa upeissa Turks- ja Caicossaarten maisemissa. Nainen oli lomalla yhdessä Kylie Jennerin kanssa.

Kuvissa nähdään Karanikolaou upeassa punaisessa iltapuvussa ja pilkullisissa biksuissa turkoosin meren ympäröimänä. Samassa paikassa lomailivat myös Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian, mutta ilmeisesti ystävykset majoittuivat erillään Kardashianeista, koska heitä ei toistensa lomakuvissa näkynyt lainkaan.