Nämäkö muka uikkarit? Mandy Rose pieni kangassuikale yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailmasta tunnetuksi tullut Mandy Rose, eli Amanda Rose Saccomanno, on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä. Nykyisin hän poseeraa pääasiassa sometähtenä.

Tällä kertaa Mandy on pukeutunut häviävään pieneen asuun, jota voidaan ehkä jossain määrin pitää uimapuvun kaltaisena tuotteena. Joskin kangasta on selvästi pyritty säästämään ja siten ilmastotavoitteisiin yritetään päästä.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin, mutta sittemmin hänet pestattiin takaisin. Mandy Rosella on nyt jo yli 3,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.