Tom Sandoval musertui – salarakas ei rakastanutkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella on seurattu muun muassa sitä miten Ariana Madix ja Tom Sandoval ovat aloittaneet uuden elämänvaiheen sinkkuina. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa.

Tom Sandoval on ollut hyvin rakastunut Rachel Levissiin, mutta nyt näyttää siltä, että tunne oli yksipuolinen. Rachel on myöhemmin kommentoinut omassa podcastissaan, että Tom Sandoval manipuloi hänet suhteeseen kanssaan.

Tom Sandoval ei ole ollut samaa mieltä Rachel Levissin kanssa ja uskookin, että Leviss yrittää kirjoittaa historiaa uusiksi omilla väitteillään pakoillakseen vastuuta omasta osuudestaan. Juuri julkaistussa Vanderpump Rules -jaksossa nähdään miten Tom Sandoval murtui kyyneliin saakka kuultuaan Levissin suusta, että nainen ei rakasta häntä eikä ole koskaan rakastanutkaan.