Crystal Minkoff sai potkut Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Crystal Minkoff liittyi Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjan tähtikaartiin pari vuotta sitten. Nyt hän on paljastanut, että häntä ei ole enää pyydetty mukaan 14. tuotantokaudelle, mikä on tuntunut hänestä katkeransuloiselta.

Crystal Minkoff esiintyi sarjassa kolmen tuotantokauden verran. Nainen kertoi uutiset hänen pestinsä päättymisestä omalla Instagram-kanavallaan. Videolla 41-vuotias Minkoff kertoi, että joka kerta kun hänet pyydettiin jatkamaan aina seuraavalle kaudelle, se tuntui suurelta kunnialta. Nyt naista ei kuitenkaan ole enää pyydetty jatkamaan sarjassa.

Crystal Minkoff vakuuttaa, että fanit tulevat kuitenkin näkemään häntä jatkossa. Naisella on alkamassa jokin uusi jännittävä projekti, jonka merkeissä hän pääsee jälleen pysymään yhteydessä faneihinsa.