Frank Sinatrasta tehdään elokuva – päärooleissa Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mestariohjaaja Martin Scorsese suunnittelee laulaja Frank Sinatrasta kertovaa elokuvaa. Variety-lehden mukaan päärooleissa nähdään kaksi Oscar-palkittua kuuluisaa näyttelijää, Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence.

DiCaprio näyttelee elokuvassa Sinatraa ja Lawrence hänen toista vaimoaan, näyttelijä Ava Gardneria. Elokuvaprojektilla on laulajan tyttären Tina Sinatran siunaus. Vielä alkutekijöissään olevan tuotannon kerrotaan herättäneet jo lukuisten tuotantoyhtiöiden ja suoratoistopalvelujen kiinnostuksen.

Scorsesen viimeisin ohjaustyö oli viime vuonna ensi-iltansa saanut ja 10 Oscar-ehdokkuutta kerännyt Killers of the Flower Moon, jossa DiCaprio myös näytteli. Scorsesen on määrä ohjata seuraavaksi Life of Jesus -elokuva. Sinatra-elokuvan tuotanto aloitettaisiin näillä näkymin heti sen valmistuttua.