Huhu leviää: Kardashianit-sarja loppuu 5. tuotantokauden jälkeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Kardashians -sarjaa on kuvattu uuden tuotantoryhmän voimin nyt neljä kautta. Sarjan esittämisestä on vastannut The Walt Disney -yhtiön suoratoistopalvelu Hulu. Nyt liikkuu huhu, jonka mukaan supersuositusta perheestä kertovaa sarjaa ei enää kuvata.

Perheenjäsenet ovat ryhtyneet keskustelemaan jopa julkisesti sivuprojekteista yhteistuotannon sijaan. Kourtney Kardashian on sanonut haluavansa oman ohjelman ja Khloe Kardashian on maininnut, että hänellä on lukuisia sivuprojekteja suunnitteilla. Rehellisyyden nimissä on myös todettava, että Kardashianien perhe ei ole enää kiinnostava ilmiö maailmassa, jossa aidot ja arkiset asiat kiinnostavat ihmisiä yhä enemmän.

Aiemmat neljä tuotantokautta on ilmestynyt tiiviillä kuvaustahdilla. Nyt on kulunut jo useampi kuukausi siitä, kun neloskautta ryhdyttiin esittämään faneille. Viides kausi on alkamassa virallisten tietojen mukaan toukokuussa. Kuudennen kauden esitysaikataulu on näillä näkymin syyskuussa tänä vuonna. Fanit ovat kuitenkin varmoja, että tulevaisuudessa tahti hidastuu entisestään, kunnes pysähtyy kokonaan.