Nicola Peltz Beckham rakastaa Victoria Beckhamin vaatekaappia – lainaa välillä anopilta asuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn on mennyt noin kaksi vuotta sitten naimisiin. 24-vuotias tähti avioitui 29-vuotiaan yhdysvaltalaisen näyttelijä Nicola Peltzin kanssa. Pariskunta päätti ottaa yhteisen uuden sukunimen, Peltz Beckham.

Nicola ja Brooklyn Peltz Beckham viettävät usein aikaa miehen vanhempien Victorian ja Davidin kanssa. Läheiset perhesuhteet ovat auttaneet myös Nicolaa ystävystymään hänen anoppinsa kanssa ja nykyään heillä onkin jo niin hyvät välit, että Nicola saa lainata Victorian vaatteita.

Nicola Peltz Beckham on kertonut People-sivuston mukaan, että hän ei voi muuta kuin ihastella kaikkea aina kun hän saa luvan mennä Victoria Beckhamin vaatehuoneeseen. ”Se on kuin taivas”, Nicola on kommentoinut.

Nicola Brooklyn Peltz teki juuri debyyttiohjauksensa ja -käsikirjoituksensa tänä vuonna julkaistussa Lola-draamaelokuvassa, jossa nainen myös itse näyttelee pääosaa. Muita elokuvan tähtiä ovat Raven Goodwin, Richie Merritt, Luke David Blumm, Trevor Long sekä Virginia Madsen.