Eminem juhli 16. vuotta raittiina – esitteli uutta raittiuskolikkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Eminem on ollut jo 16 vuoden ajan raittiina. Tähti juhlisti merkkipäivää somejulkaisussaan. Siinä Eminem esitteli palkintoa, jonka hän sai saavutettuaan tuoreen virstanpylvään.

Eminem pitelee Instagram-kuvassaan kädessä uutta raittiuskolikkoa, joka hänelle myönnettiin. Kolikkoa koristavat sanat ”unity”, ”service” ja ”recovery”, eli yhteisöllisyys, palvelus ja parantuminen. Eminemin mukaan hän on ollut nyt raittiina 16 vuoden ajan.

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Brice Mathers III, on puhunut avoimesti julkisuudessa päihdeongelmistaan. Hän kävi vuonna 2007 lähellä kuolemaa metadonin yliannostuksen seurauksena. Kyseinen läheltä piti -tilanne sai Eminemin aloittamaan elämäntaparemontin, johon kuului myös lääkeriippuvuudesta eroon hankkiutuminen kuntoutushoidossa.