Biksuissa nyt poseeraava Halle Bailey paljasti kärsineensä masennuksesta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Bailey on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on R&B -duon Chloe x Halle toinen jäsen isosiskonsa Chloen rinnalla. Monille Halle Bailey on tullut tutuksi kuitenkin viime vuonna hänen näyttelijän taidoistaan Pieni Merenneito -animaatioelokuvasta.

Halle Bailey yllätti faninsa vuoden alussa paljastamalla, että hän on synnyttänyt esikoisensa. 24-vuotias Bailey kertoi myöhemmin, että raskauden salaaminen kumpusi halusta suojella vauvaa. Hän myös koki, että ei halunnut jakaa hänen elämänsä suurinta iloa ja siunausta muiden ihmisten kanssa.

Nyt Halle Bailey on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut kärsineensä vakavasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Bailey kuvaili, että masennuksen aiheuttama epätoivoinen olo tuntui siltä kuin hän olisi ollut todella suuren aallon vietävänä ja yrittänyt kaikin voimin päästä pintaan haukkaamaan happea.

Halle Bailey kertoi kokevansa suurta ahdistusta heti kun hän on Halo-pojastaan yli 30 minuuttia erossa. Naiselle on ollut vaikeaa myös se, että hän ei tunne vartaloaan enää omakseen ja kokee, että ei tunne lainkaan itsestään sitä versiota, joka hän nyt on.