Darcey Silvan kuvista ei filtteriä puutu – antavaa rintavakoa se ei sumentanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta kuuluisuuteen noussut Darcey Silva on turvautunut vuosien aikana lukuisiin kauneusleikkauksiin. Plastiikkakirurgia ei kuitenkaan riitä ja nainen rakastaa kuviensa muokkaamista vahvoilla filttereillä.

Lihavuusleikkauksessa viime vuonna käynyt Darcey on julkaissut Instagramiin lähinnä omakuvia. Hän meikkaa vahvasti ja loihtii nukkemaisia kuvakokonaisuuksia itsestään filttereitä rajusti käyttäen. Darcey ja hänen sisarensa Stacey Silva jakavat yhdessä muotibrändi House of Elevenin, jonka tuotteita hän myös mainostaa sosiaalisessa mediassa.

Darcey on pitkään ollut on-off -suhteessa Georgi-nimisen miehen kanssa. Lopulta pariskunta meni naimisiin ja heidän avio-onneaan saadaan seurata ehkäpä myöhemmin realitysarja Darce & Staceyn tulevalla kaudella. Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva asuu nykyään Miamissa.