Flow Festivalin ohjelma on täydentynyt – mukana myös supertähti Halsey

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Helsingin Flow Festival juhlistaa tänä kesänä 20-vuotista taivaltaan. Tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.-11. elokuuta 2024 ja festivaali on julkaissut nyt lisää esiintyjiä.

Flow Festivaleilla luvataan esiintyvän lähes 150 artistia. Nyt ulkomaisten julkistuksien mukaan on lisätty maailman kuunnelluimpiin artisteihin kuuluva Halsey, R&B -tähti Janelle Monáe, norjalainen poptähti AURORA sekä räppäri Vince Staples. Denzel Curry puolestaan on perunut Euroopan-kiertueensa ja näin ollen myös Flow-keikkansa.

Flow Festivaleilla nähdään myös monia kotimaisia huippunimiä, kuten Gasellit, Lauri Haav, Turisti sekä SMC. Festivaaleilla pääsee ensimmäistä kertaa esiintymään myös kotimaisen popin kiehtova englanninkielistä musiikkia tekevä artistitulokas Goldielocks.