Muistatko Leidit landella -sarjan? Paris Hilton toi klassisen tyylinsä takaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton nähtiin 2000-luvun alussa yhdessä Nicole Richien kanssa realitysarjassa Simple Life, eli Leidit landella. Sarjassa rikkaaseen elämään tottuneet tähdet päätyivät viettämään taviselämää ja tekemään ruumiillista työtä Yhdysvaltojen maaseudulle.

Nyt Paris Hilton on palannut hetkeksi Leidit landella -tunnelmiin. Seurapiiritähti nähdään Future Airbrush 360 Self-tan Mist -itseruskettavan mainoksessa, jossa hän kohtaa itsensä menneisyyden ja tulevaisuuden version. Menneisyyden versio on pukeutunut realitysarjasta tuttuun farkkumekkoon.

Paris Hilton on aikaisemmin ilmaissut mieltymyksensä vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun alun muotiin. Leidit landella -sarja alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2003, ja sitä tehtiin neljän tuotantokauden ajan. Suomessa sarjaa esitettiin Subtv-kanavalla.