Kanye Westin ylivoimainen fantasia: Oma vaimo ja Michelle Obama samaan sänkyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielipiteitä vahvasti jakava räppäri Kanye West oli äskettäin vieraana Justin Laboyn podcastissa The Download. Kuten tyypillistä, Kanye haluaa antaa ihmisille ajattelemisen aihetta yleensä enemmän kuin on tarpeen ja niin kävi myös viimeisimmässä haastattelussa. Hän on nykyään naimisissa entisen työntekijänsä, Bianca Cencorin kanssa.

Kanyen vaimo on esiintynyt julkisuudessa paljastelevissa vaatteissa ja omituisissa meikeissä. Podcastissa keskusteltiin myös Cencorista ja lopulta toinen juontaja kysyi, kenet Ye ottaisi kaikista mieluiten vaimonsa aisapariksi makuuhuoneleikkeihin. Vastaus oli entisen presidentin vaimo, Michelle Obama.

Kolmen kimpan fantasia sai studion väen nauramaan. Ihmiset kiusaantuivat kommentista, mutta Kanyen mukaan olisi mahtavaa päästä muhinoimaan presidentin vaimon kanssa. Vastaus ei ole ehkä kaikista tavallisin, mutta eipä ole myöskään sen antaja, herra Kanye West.