Kanye Westin valloitus häviävän niukoissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärien supertähti Kanye West on tunnettu myös näyttävistä naisseuralaisistaan, ja taannoin hän tapaili näyttävää mallikaunotarta, Vinetriaa. Julkkispari nähtiin tuolloin yhdessä muun muassa Donda Academyn koripallo-ottelussa, mutta Kanye West ei kuitenkaan koskaan vahvistanut suhdetta virallisesti. Vinetriasta tuli suhdekohun myötä julkkis.

Tällä kertaa Vinetria on viitannut synttäreihin ja sen myötä poseerannut auliisti kameran edessä upeassa hopeanhohtoisessa asussa, jossa ei toden totta ollut kangasta tuhlattu. Moni hänen someseuraajansa on varmasti huomannut, että näitä päivityksiä kannattaa seurata.

Kanye West yhdistettiin taannoin Vinetrian lisäksi myös Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian ryhtyi sittemmin seurustelemaan koomikko Pete Davidsonin kanssa, mutta sekin suhde päättyi eroon. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat lopulta seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye olisi halunnut jatkaa suhdetta, mutta Kim ei.