Video: Joukko sorsanpoikasia marssi sisään hotelliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa hotellissa törmättiin taannoin yllättäviin vieraisiin. Hotelliin vaelteli joukko sorsanpoikasia. Pienet linnut olivat joutuneet erilleen emostaan ja eksyneet.

Sorsat harhailivat Virginian Richmondissa sijaitsevan Marriott Hotelin sisälle automaattiovien kautta. Tilanne herätti hotellissa arvatenkin hämmennystä. Työntekijät keräsivät linnunpoikaset laatikkoon ja ottivat yhteyttä paikalliseen eläinsuojaan.

Eläinsuojan väki ja paikalliset luontoviranomaiset päättelivät sorsien olleen peräisin läheisestä kanavasta, jossa oli nähty sorsaemo aikaisemmin samana päivänä. UPI-uutissivuston mukaan linnunpoikaset toimitettiin emonsa luokse laatikossa.

– Sorsaemo kuuli poikasten äänen ja ui heti lähemmäs. Totesimme, että sen täytyi olla niiden äiti. Poikaset palasivat heti emonsa luokse, paikallisen eläinsuojan johtaja Christie Chipps Peters kertoi.