Billie Eilish muisteli masennusjaksoaan: ”En edes halunnut parantua”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Billie Eilish on kertonut kärsineensä viime kesänä vakavasta masennuksesta. Hän on saanut viime vuosien aikana paljon menestystä, mainetta ja kunniaa erilaisten palkintojen muodossa, mutta hän ei kuitenkaan ole ollut onnellinen.

Billie Eilish kertoi masennuksestaan uudessa Rolling Stone -lehden haastattelussa. 23-vuotias artisti kertoi kirjoittaneensa päiväkirjaansa, että hän on onnekas, mutta samalla niin onneton. Hän on huomannut olevansa iloinen ihminen, mutta ei kuitenkaan onnellinen.

Billie Eilish on kärsinyt masennuksesta koko elämänsä ajan. Hän on saanut lohtua siitä tiedosta, että masennus on aaltoilevaa liikettä. Kun hän on kokenut olevansa todella masentunut, hän on pystynyt ajattelemaan, että pian se menee ohi. Viime kesänä masennus oli kuitenkin niin paha, että hän ei edes halunnut voida paremmin.

Naisen vanhemmat, isoveli ja paras ystävä auttoivat häntä pääsemään pahimman yli. Eilishiä auttoi etenkin se, että ihmispelostaan huolimatta hän lähti ulos. Hän kävi ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen juhlimassa, ruokakaupassa ja konserteissa. Billie Eilish oli unohtanut kuka hän oli ennen tähteyttä, mutta alkoi pääsemään siihen vähitellen kiinni lisäämällä erilaisia arkisia asioita elämäänsä.