Zendaya pohtii musiikin pariin palaamista: ”Kun aika on oikea”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jota on esitetty nyt kaksi kautta. Zendaya näyttelee myös uudessa Dyyni: Osa kaksi -scifielokuvassa, joka tulee helmikuun lopulla saamaan Suomen ensi-iltansa.

Tällä Zendaya kiertää Challengers-elokuvan promootiokiertueella ja käy elokuvan ensi-illoissa monissa teattereissa. Zendaya on tehnyt menestyksekästä näyttelijän uraa jo monen vuoden ajan, mutta nyt hän paljasti myös toisen intohimonsa, joka on musiikki.

Zendaya kertoi The Jennifer Hudson Show -keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän saattaa palata vielä musiikin pariin mikäli aika on oikea. Tällä hetkellä 27-vuotias tähti luo musiikkia itselleen, mutta saattaa tulevaisuudessa julkaista jotain muidenkin kuultavaksi. Zendaya julkaisi albumin vuonna 2013, mutta on sen jälkeen keskittynyt näyttelemiseen.

– Musiikkialalla oleminen ei tappanut musiikin iloa, mutta musiikin ja bisneksen yhdistäminen ei aina tunnu hyvältä, Zendaya pohti People-sivuston mukaan.